vrijdag 12 december 2008

Tarot



De Tarot is een van de bekendste kaartsystemen.Er zijn meer dan 400 verschillende Tarot’s in omloop, de een nog mooier dan de andere.
De Tarot binnen de hekserij wordt vooral gebruikt om situaties te bekijken waar iemand hulp voor heeft gevraagd.Want als iemand iets van een heks gedaan wil hebben, hoor je maar 1 kant van de medaille. De Tarot kan je dan laten zien of je dat gevraagde uit kan voeren of dat je het beter niet kan doen.Ook gebruikt een heks de Tarot om situaties te beschrijven of om in het heden, verleden en de toekomst te kijken.
Als je de Tarot wilt gaan bestuderen, maak dan niet de fout om allerlei boeken aan te schaffen.Begin met de bekendste Tarot, de Rider Waite
De beste methode om de kaarten te leren kennen is doodgewoon om de kaarten zelf te bestuderen. Wat zie ik op dat plaatje, is het plaatje positief of negatief, wat voor indruk maakt het plaatje enz.
Als je een Rider Waite set aanschaft, dan zit er een boekje bij.Dit boekje heet “De Spiegel Van Het Leven”Met de kaarten en dit boekje kun je heel erg ver komen om de kaarten ECHT te leren kennen.
Het belangrijkste is gewoon: kijken wat er op dat plaatje staat en je gevoel laten werken.

Geen opmerkingen: